Riscul de a-ti pune fericirea in mainile unei singure persoane

Uneori, doar pentru a reusi sa bagam pe cineva in vietile noastre , dam afara un numar mai mare de persoane. Persoane cu care aveam lucruri in comun, care ne-au fost alaturi in niste momente dificile, persoane  care ne-au sustinut cu mult inainte sa cunoastem „noul” , persoane care au fost inlaturate doar pentru ca nu se incadrau in standardele „nou-venitului”.     Inlaturarea lor poate nu ar fi o greseala … poate este exact ceea ce trebuia sa facem.
Dar… ce se va intampla atunci cand „nou-venitul” pleaca , lasand un gol imens??? Oare vom primi o a doua sansa?  Va fi oare prea tarziu si vom fi condamnati la singuratate vesnica doar pentru ca am indraznit sa credem ca fericirea noastra sta in mainile unei singura persoane?
Este un risc pe care ni-l asumam de cele mai multe ori, din dorinta de a nu pierde o persoana si din iubirea ce i-o purtam. Si in momentul in care suntem dezamagiti incepem si ne punem intrebari care nu fac decat sa ne chinuie si sa ne consume,deoarece deciziile au fost luate si zarurile deja aruncate…

sigpic18060_5
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s