Radiografia relatiilor amoroase

Luam una bucata parte feminina si una bucata parte masculina, niste inimioare, fluturasi si niste praf roz de unicorn, amestecam cu grija si lasam la macerat un timp.

 Dupa acest proces, are loc formarea cuplului, a unitatii formate din doua parti ce devin un intreg, are loc intruchiparea paradisului. Fluturasii zburda in voie prin stomacel, inimioarele alearga voioase prin cap, iar praful cel roz, de unicorn, ne imbata si ne duce intr-o lume a viselor.

La un moment dat al relatiei, tinerii indragostiti merg la „Magazinul Dragostei” pentru a face  diverse achizitii. Individual, cei doi vor achizitiona cate o pereche de ochelari(de cal) invizibili si cate un  lacat protector .

1.Ochelarii invizibili: functioneaza cam asa: ii pui pe ochi si, deodata, nu mai „vezi” o alta persoana de sex opus, in afara partenerei/ului. Indiferent daca esti sau nu cu el , ti se pare ca o/il vezi peste tot. Sunt invizibili pentru ca nu ii vede nimeni, nici macar partenera/ul. Doar tu stii ca ii porti, si doar tu stii senzatia pe care ti-o dau dar si efectul pe care il au asupra ta.
2.Lacatul protector: ei bine, aici e mai complicat putin. Lacatul asta nu este un lacat obisnuit. Nu il poti manui tu. El este pus pe inima ta doar de persoana iubita. Rolul lui este sa te faca sa iti doresti sa fii al/a unei singure persoane, pentru toata viata. Iti protejeaza inima de ispite si de potentiale amenintari.

Vine insa un moment in care apar probleme in paradis. Apare orgoliul, dar si rautatea. Apar tipete si lacrimi. Apar si victime ( [aici] victime=persoanele care sufera in urma conflictului si care sunt, pur si simplu, consumate de acesta).
De atata plans, victima isi va simti ochii obositi si va scoate ochelarii invizibili, fapt care ii va permite sa vada din nou persoanele de sex opus ,din jurul ei. Fiind atat de suparata, inima si-o va simti atat de grea incat va scoate lacatul cel mare, care o proteja si astfel isi va deschide din nou inima, in asteptarea unor noi inimioare , fluturasi si praf roz de unicorn.

Exista doua finaluri:
*Finalul fericit: Cel care a ranit vede suferinta din ochii celui ranit, ii sterge lacrimile si ii aseaza, cu grija, ochelarii invizibili la loc, ii mangaie inima si ii potriveste lacatul , asa cum era dupa vizita la „Magazinul Dragostei” . Si relatia lor este iarasi roz si frumoasa. Si fac copii, si batrani fiind, ajung sa se bucure de ei si de amintiri frumoase.

*Finalul nefericit: Este acela in care cel care a gresit este mult prea orgolios si prea rautacios incat sa mearga sa ii ceara iertare celui care sufera, in mod evident, si care nu vede ca ochelarii invisibili si lacatul de pe inima nu mai sunt la locul lor. Zilele trec si persoana fara ochelarii speciali descopera un om nou, care i se pare mai frumos decat orice altceva, diferit de cel care l-a/a ranit/-o si care ii intra cu siguranta in inima care acum nu mai este protejata de lacat. Si totul se schimba. Povestea ramane, dar personajele vor fi altele, de aceasta data.

images

Sfat: Aveti grija de persoana pe care o aveti langa voi si pe care o iubiti. Potrivitii ochelarii invizibili si fixatii lacatul dupa fiecare cearta, caci nu veti sti niciodata cand se va produce ruptura. 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s