Firma de videochat fantoma continua recrutarea cu anunturi mincinoase


In urma celor doua articole scrise de mine: „Aproape am intrat in industria videochat-ului, fara voia mea” si Firma CELT, firma de videochat” in care am vorbit despre o companie care isi schimba numele dar naravul ba, mai multe femei mi-au trimis gadurile lor conform carora firma JFK/CELT continua sa faca anunturi mincinoase de angajare.

Unul dintre comentariile de la primul articol m-a intristat, m-a infuriat si m-a facut sa imi doresc sa fac ceva in acest sens. Este imposibil ca firma asta sa continue sa minta femei si sa scape nepedepsita.

Comentariul vine de la o doamna numita Alina si suna asa: ” azi la ora 17,30 sunt programata la un interviu cu ei. ma bucur din tot sufletul ca existati si mi-ati deschis ochii! Sunt mama a 2 copii, cu experienta in domeniul bancar( o spun pt ca e ciudata asocierea, pe CV treci experienta pe care o ai si te cheama la videochat!!!) si tot ce vroiam era un job serios pt care sa fiu rasplatita pe masura competentelor mele.Eram fericita ca imi gasesc un job inainte de sarbatori pt a le putea face copiilor cadou ceea ce-si doresc de Mos…dar asta-i tara in care traim si ,din pacate, nimeni nu le face nimic! M-au sunat luni pe la ora 17 si m-au intrebat ce varsta am si daca stiu engleza mediu scris pt operator calculator ( franceza ar reprezenta un avantaj ). Se lucreaza 7/7 si 24/24,dar ca poti lucra si part-time si full time 5 zile pe sapt 8 ore cu 2 zile libere la alegere, salariu 1500 lei. Nu-i inteleg de ce procedeaza in acest fel pt ca sunt zeci astfel de firme care lucreaza fara perdea si zeci astfel de fete care accepta. Nu inteleg de ce isi pierd timpul cu noi si noi cu ei. Oare cate din fetele chemate la interviu accepta asa ceva, de îi fac pe ei sa continue in acest mod recrutarea?!”

Ultima intrebare chiar m-a pus pe ganduri, desi nu cred ca este vorba de numarul de fete care au acceptat job-ul, ci mai degraba de ilegalitate sub care aceasta firma functioneaza. In momentul in care nu actionezi pe fata si postezi anunturi mincinoase de angajare, este clar ca statul habar nu are cu ce te ocupi tu. Cred ca politia ar trebui sa le faca o vizita acestor nemernici, sa ii verifice bine, bine si sa actioneze cumva.

Ceva e putred in toata treaba asta… As vrea sa fac ceva, dar ce?

sigpic18060_5

Reclame

4 gânduri despre “Firma de videochat fantoma continua recrutarea cu anunturi mincinoase

  1. fiecare din noi trebuie sa faca ce considera ca e corect ! asa ca trimite sesizarea …si in cam 2 saptamani vor incepe verifica … (poti trimite un simplu e-mail si le descrii problema)

  2. sa nu uit …daca stii de una ca e santajata, ca e practica in acest job ….trebuie convinsa sa depuna plangere ! fetele intre ele stiu, dar sunt lase, discuta despre problema asta dar nu au curaj ! am cateva inreg cu chestii de genul asta dar cat timp persoana in cauza nu prinde curaj nu se poate face nimic ! :((

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s