Editia de toamna a GPeC Summit 2014

Sunt foarte incantata sa imi anunt participarea la editia de toamna a GPeC Summit, care va avea loc maine, in Bucuresti, la Crystal Palace BallroomsGPeC este cel mai important eveniment de E-Commerce din Romania si ajunge anul acesta la editia cu numarul 9.

Pe scurt, ziua de maine va insemna 1 zi intreaga de Conferinta axata pe optimizarea conversiilor si cresterea vanzarilor dar si pe analize detaliate ale situatiei actuale a pietei de comert electronic, punctand tendintele de dezvoltare pentru 2015. Speakeri romani, dar si internationali ne vor impartasi cunostintele lor in ecommerce si ne vor inspira sa dezvoltam afacerile online pe care le avem (la o adica si blogurile au devenit afaceri si trebuie sa inveti sa vinzi continutul lor).

gpec

Printre speakerii internationali se numara André Morys (autorul cartii bestseller germane „Conversion Optimierung”, Co-fondator si CEO Web Arts, precum si fondatorul unuia din cele mai importante evenimente internationale dedicate optimizarii conversiilor: European Conversion Summit ) si John Ekman (fondatorul Conversionista!  – compania nr. 1 de optimizare a conversiilor in Suedia), doi dintre cei mai buni specialisti in optimizarea conversiilor la nivel mondial. Acestia vor vorbi pentru prima oara in Romania,maine la GPeC.

Pe parcursul zilei vom asista la paneluri de dezbatere si speech-uri inspirationale pe subiecte de actualitate si de maxim interes pentru orice afacere online, iar la finalul zilei va avea loc Festivitatea de Premiere GPeC 2014 unde se va afla cam toata elita comertului electronic romanesc.

Multumesc inca o data Sabinei Cornovac pentru biletul oferit! De abia astept! 😀

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s