Sunt blogger acreditat la Future of Media

Pentru ca sunt blogger (si aspir la a fi un blogger serios si cu acte in regula = domeniu propriu), ma pasioneaza tot ce tine de media si ma intereseaza dezvoltarea acestui segment, dar si cum imi va influenta asta munca. Ca in fiecare an, Cristi Manafu organizeaza inca un eveniment dedicat bloggerilor, intitulat Future of Media.

Astfel de evenimente pentru bloggeri nu au doar rolul de a ne informa, de a ne furniza continut interesant pentru anumite segmente de cititori ai bloggurilor noastre, ci si de a facilita socializarea dintre bloggeri, dar si comunicarea intre bloggeri si diverse companii de renume, de la noi din tara. Vodafone si Bitdefender sunt doar cateva dintre ele si sunt sponsorii principali ai editiei Future of Media din acest an.

Evenimentul este organizat de Evensys, va avea loc pe 9 decembrie, la hotelul Howard Johnson si va aduce in acelasi loc numerosi specialisti din media, advertising si mobile (TV & Radio, publicitate, digital, devices, aplicatii mobile, publisheri online), care vor prezenta cele mai noi tendinte din media, strategii de comunicare eficiente in diferite mijloace media, tactici pentru dezvoltarea si extinderea afacerilor din industrie. Ce, nu stiati?! Si blogurile sunt afaceri! 🙂

Speakerii din cadrul editiei Future of Media din acest an.
Speakerii din cadrul editiei Future of Media din acest an.

Dintre toti cei de mai sus, recunosc ca sunt foarte nerabdatoare sa ii aud vorbind pe Dragos Stanca si pe Claudiu Vrinceanu. Sunt incantata sa fiu blogger acreditat si merg la eveniment dornica sa descopar provocarile si oportunitatile industriei media, dar si care sunt efectele pe care noilor tehnologii le au asupra domeniului publicitatii, mobile si a altor platfome media.

Cu speranta ca internetul din hotel va face fata evenimentului, anunt ca voi face live blogging si va voi tine la curent cu cele aflate la Future of Media 2014. Daca doriti sa participati la eveniment, fie in calitate de blogger acreditat, fie in calitate de reprezentant media, puteti obtine acreditare pentru intreaga zi aici

Ne vedem acolo? 🙂

 

Reclame

Un gând despre “Sunt blogger acreditat la Future of Media

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s