GoodWine, a douasprezecea intalnire cu vinul premium

In decembrie au loc cele mai faine evenimente, expozitii si intalniri de tot felul. Eu am deja pe agenda cateva evenimente la care e musai sa ajung. Unu dintre ele il stiti de aici. Un altul este cea de-a 12-a editie GoodWine, Targul International de Vinuri

Astazi, 5 decembrie si-a deschis portile, incepand cu ora 12:00, a douasprezecea editie a Targului International de Vinuri GoodWine, la Romexpo, Pavilion C1, Bucuresti. Peste 1000 de vinuri, provenind de la circa o suta de producatori locali, straini si importatori, sunt de astazi la dispozitia vizitatorilor, pentru degustare, dar mai ales pentru achizitionare. 

Good wine
Cea de-a 12 editie Good Wine va avea loc la Romexpo, pavilion C1, intre 5-7 decembrie 2014.

Printre expozanti se numara: Casa de Vinuri Cotnari (Partener Oficial), Jidvei (Partener Principal), Vincon Vrancea (Partener), S.E.R.V.E. Ceptura, Crama Oprisor, Budureasca, Senator Wine, Cramele Halewood, Vigna, Crama Tata si Fiul, Winero, Agricola Stirbey, Avincis, Via Sandu, Crama Mennini, Domeniul Vladoi, Vincola Averesti, Nachbil, Nomibo, Cricova Romania, Casa Panciu, Domeniile Ostrov, Casa de Vinuri Husi, amb Wine (Liliac), Intervitt, Domeniile Tohani, Crama Girboiu, Crama Ratesti, Crama Vinc, Vitis Metamorfosis, Vinitaly deluxe, Crama Delta Dunarii, si multe altele.

In cadrul acestei editii Good Wine vor fi lansate peste 500 de vinuri, in premiera pe piata romaneasca. Pentru a consulta programul si a vedea cand va avea loc cu exactitate fiecare lansare, aveti programul complet aici. Eu am de gand sa ajung maine, sa degust cam tot ce apuc si sa imi alcatuiesc cel putin un top 5 vinuri preferate, despre care sa descopar mai mult si sa impartasesc cu voi.

Programul targului este urmatorul:
Vineri, 5 decembrie 2014, orele 12 – 18
Sambata, 6 decembrie 2014, orele 10 – 19
Duminica, 7 decembrie 2014, orele 10 – 17.

Cine stie, poate in sfarsit trec de la Feteasca Regală la un alt soi de vin?! 😀 Multumesc lui Cosmin Tudoran pentru invitatie! Ne vedem la standul Vincon! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s