(P) Academia de Traduceri angajeaza!

Esti pasionat/a de limbi straine si iti doresti un post de traducator? Te anunt ca Academia de Traduceri este permanent in cautare de oameni talentati, pozitivi, cu idei noi, pasionati de ceea ce fac si orientati spre solutii! In acest moment sunt disponibile trei posturi full-time si un post in regim de colaborare.

Fondata in 2005 de un singur traducator, Academia de Traduceri este in prezent cea mai mare echipa de traducători specializati din Romania. Compania ofera servicii complete in toate limbile straine, inclusiv dintr-o limba straina in alta si are traducatori nativi pe limba rusa.

Datorita volumului foarte mare de lucru, Academia de Traduceri isi extinde permanent baza de date a traducatorilor si a interpretilor. Acestia lucreaza cu cei mai buni traducatori si interpreti, care respecta cele mai inalte standarde de calitate conform Standardului European in Traduceri.

Pentru noi oamenii reprezintă cea mai mare valoare, de aceea punem un accent deosebit pe relațiile interumane între colegi, colaboratori și clienți. Fiecare membru al echipei lucrează cu pasiune și entuziasm, se implică cu idei și inițiativă, abordează activitatea cu mult profesionalism și etică. Datorită viziunii și a orientării spre inovații, toată echipa se dezvoltă personal și profesional, luând parte la cursuri de perfecționare, training-uri, seminarii, team-building-uri. – academiadetraduceri.ro

Posturile vacante existente in Academia de Traduceri in aceasta perioada sunt:

  • Traducatori si Interpreti (toate limbile) – colaborare
  • Account & Project Manager (full-time)
  • Manager de Vanzari (full-time)
  • Traducator de limba engleza si/sau germana (full-time)

Criteriile de selectie si adresa de e-mail unde trebuie sa trimiteti CV-ul, le gasiti pe site-ul lor, sectiunea Cine suntem –> Cariere. 

Academia de Traduceri efectueaza traduceri in toate domeniile de activitate si orice specializare. Colaboreaza cu peste 300 de traducatori nativi si autorizati si ofera acces la toti traducatorii autorizati de Ministerul Justitiei. Efectueaza comenzi din orice localitate a Romaniei sau din strainatate. Livrarea este rapida, inclusiv prin curierat national sau internațional.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s