(P) Becurile cu led, o investitie pe termen lung

De foarte multe ori, romanul prefera mult, ieftin si prost. In ultimii ani, insa, oamenii au inceput sa inteleaga conceptul de „investitie pe termen lung” si sa achizitioneze produse ceva mai scumpe, dar care sa le ofere garantia calitatii. Din aceasta categorie de produse fac parte si becurile cu led, care reprezinta o adevarata investitie pe termen lung, datorita avantajelor pe care le ofera.

becuri cu led ieftine
Becurile cu led reprezinta solutia ideala pentru inlocuirea iluminatului cu becuri incandescente.

Becurile cu led folosesc ca sursa de lumina o matrice de led-uri de mare putere luminoasa.  In prezent tehnologia este in plina expansiune, dar nu s-a impus ca lider de piata datorita preturilor inca mari ale becurilor cu led-uri. Cu toate ca te costa aparent mai mult, investitia se amortizeaza in timp prin consum redus de energie si durata de viata de peste 50.000 de ore.

Avantajele becurilor cu led

  1. Sunt mai eficiente decat becurile traditionale. Lumina generata de becurile cu led utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta, unde aproape 90% din energie este utilizata pentru a incalzi filamentul. Eficienta lor se va reflecta in consumul de energie electrica final. Economia de energie depaseste frecvent 50% faţă de sursele tradiţionale.
  2. Durata de functionare a becurilor cu led este mai mare. De obicei, becurile cu led-uri au o durata de viata intre 40.000 si 70.000 ore, spre deosebire de 750 ore, cat are un bec incandescent traditional. De asemenea, sursele de iluminat cu led sunt mult mai rezistente la variatiile de temperatura, vibratii si socuri mecanice, fiind deci mai fiabile decat cele traditionale.
  3. Au dimensiuni reduse, iar lumina este directionala. Sursele traditionale de iluminat emit lumina in toate directiile. Pentru multe aplicatii o mare parte din lumina este irosita daca nu se utilizeaza reflectoare sau dispozitive optice speciale. Led-urile fiind montate pe o suprafaţa plana emit lumina eficient, reducand astfel lumina care nu se utilizeaza.
  4. Becurile cu led se aprind instantaneu si sunt rezistente la numeroase cicluri aprindere-stingere. Acestea nu au nevoie de un timp de incalzire, ele ajungand la intensitate maxima aproape instantaneu. Se pot reaprinde imediat după ce au fost stinse.
  5. Nu emit radiatii infrarosii sau ultraviolete. Radiatiile infrarosii pot produce arsuri, iar cele ultraviolete deterioreaza obiectele de arta, artefactele, stofele si ochii. Spre deosebire de alte tipuri de becuri, becurile cu led nu emit astfel de radiatii.

becuri cu led magicled

Magic LED este un magazin online cu o gama variata de produse de iluminat cu led, pentru birouri, case, hale industriale sau spatii exterioare. Produsele comercializate sunt dezvoltate in cooperare cu specilisti in domeniul conservarii energiei.

Gama de produse comercializata de Magic LED include: spoturi, becuri, panouri, benzi, proiectoare, reflectoare, lampi pentru iluminat public (stradal si industrial), tuburi (ce inlocuiesc vechile neoane), alimentatoare, telecomenzi, controlere, etc.

De asemenea, poti achizitiona becuri cu led de la Magic LED si din showroom-ul Magic LED, din Bucuresti, situat pe B-dul Ion Mihalache, nr.42-52, Bloc 35, Parter, Sector 1.

Reclame

Un gând despre “(P) Becurile cu led, o investitie pe termen lung

  1. Sa nu uitam de faptul ca becurile cu LED sunt si mult mai prietenoase cu mediul deoarece nu contin mercur sau plumb, asa ca sunt 100% reciclabile. Astfel, nu numai ca facem economii, dar reusim sa facem ceva si pentru mediu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s