Fifty Shades of Grey

5 motive pentru care NU Fifty Shades of Grey!

Pentru ca e tarziu si mi-e somn, dar si pentru ca Fifty Shades of Grey nu merita un review in adevaratul sens al cuvantului, am sa notez, la cald (nu, nu m-a incalzit filmul, chiar daca tocmai l-am vazut), 5 motive pentru care nu iti recomand sa iti cheltuiesti banii pe un bilet la Fifty Shades of Grey, sau pentru care sa nu te oftici ca biletele au fost sold-out si tu nu ai apucat sa iti cumperi.

Fifty Shades of Grey
Fifty Shades of Grey

Citește întregul articol AICI.

Reclame

12 gânduri despre “5 motive pentru care NU Fifty Shades of Grey!

  1. Fiecare are pareri diferite, iar eu pot spune ca nu sunt de acord cu tine la punctul 1 pentru ca eu de exemplu nu astept asa ceva de la un barbat, sa fie plin de bani etc. Eu am citit toate cartile, sunt intr-adevar porno, dar nu de asta mi-a placut. Mi-a placut pentru ca este o idee originala,o poveste in care vrei sa vezi cum se termina datorita caracterului lui.

  2. oricare ar fi motivele nu o sa-l impiedice sa aiba succes, vedem anul trecut ca unul dintre cele mai proaste filme (transormers) a reusit sa aiba niste incasari uriase…la fel o sa fie si cu acest prim film…oricum e Valentine de ce sa nu mai dam bani si pe alte chestii de la americani (niste filme proaste)

  3. Daca ti-as spune ca veverita Anastasiei – asa cum a numit sor-mea parul inghinal a fost adaugat post-production? Cum ai reactiona? :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s