cuplu ne mutam impreuna

Capcană pentru ea și el: „Vrei să ne mutăm împreună?”

După aproape 4 ani de relație și 3 ani de locuit împreună cu iubitul meu, am realizat că întrebarea „Vrei să ne mutăm împreună?” nu e chiar un izvor de romantism, ba mai mult, aș zice, a fost o mare capcană, atât pentru mine, cât și pentru el.

Nu știu cum s-a întâmplat la voi, dar la noi lucrurile au debutat rapid și mutarea împreună a fost ceva firesc în momentul în care am venit în București, la facultate. Să locuiești cu partenerul/partenera ta are foarte multe aspecte minunate, dar nu despre asta vreau să vorbesc astăzi.

„Vrei să ne mutăm împreună?” – capcana pentru EA

VIS: după mutarea împreună totul o să fie lapte și miere. Cuibușorul de nebunii va fi un adevărat paradis din care să nu mai vrei să pleci, diminețile o să înceapă cu mic dejun la pat, iar nopțile o să se încheie fie cu un masaj, fie cu o baie fierbinte în doi. Domiciliul conjugal nu va fi dotat cu frigider, pentru că, nu-i așa, cinele s-ar lua doar în oraș, camerele ar mirosi permanent doar a lumânări parfumate și singurul lucru care ar fi de strâns de pe jos, ar fi petalele de trandafiri presărate cu o noapte înainte.

REALITATE: frigiderul e bine mersi la locul lui, în bucătărie, fix lângă aragazul pe care tocmai l-ai curățat ieri, mașina de spălat nu mai face față uneori, habar nu ai când ai văzut ultima dată o floare, darămite să mai irosești petalele de trandafiri, ferească Dumnezeu să se întrerupă lumina, că nici vorbă să ai vreo lumânare prin casă, căutarea șosetelor aruncate aiurea prin casă și dispărute e la ordinea zilei și nici nu îți mai aduci aminte când a fost ultima cină luată în oraș, pentru că: „Iubito, mâncarea ta e cea mai bună!”.

„Vrei să ne mutăm împreună?” – capcană pentru EL

VIS: după mutarea împreună nu va fi chiar totul lapte și miere, dar măcar va fi mult sex. O să ai haine curate și călcate și nu o să mai trebuiască să apelezi la maică-ta pentru asta, mâncarea o să te aștepte caldă pe masă în fiecare seară, cafeaua pe masă dimineața, iar ea… ei bine, ea va fi tot timpul horny, pregătită pentru tine și îmbrăcată în cele mai fine și sexi desuuri create vreodată.

REALITATE: auzi replica „Nu acum, mă doare capul!” de prea multe ori, tot la maică-ta apelezi când ai nevoie de ceva, ai mâncat mai multă pizza și shaorma de când te-ai mutat cu ea, decât când stăteai singur, cafeaua făcută de tine e întotdeauna mai bună (după părerea ei) și cine Doamne iartă-mă a inventat pijamalele alea de bunică în care este ea îmbrăcată în fiecare seară (uneori și ziua pentru că îi este lene să se îmbrace cu altceva). Și, oare a rămas fără machiaj de când s-a mutat cu tine?

La voi cum e?
(sursa foto: sheknows.com)

Reclame

9 gânduri despre “Capcană pentru ea și el: „Vrei să ne mutăm împreună?”

  1. Nu e perfect si cu siguranta nu e niciodata cu sosete curate, dar nu apelam la altii si facem o echipa in orice :). Am stabilit de la inceput ca jucam in aceasi echipa si asa incercam sa facem. Cu dezordine si prea mult din acelasi fel de mancare (pentru ca ne este prea lene sa gatim altceva), cu seriale bune, cu seri lungi de chicoteli si tineri de mana, imbratisari lungi seara si dimineata si totate celelalte la pachet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s