mihaela radulescu scandal

Draga Mihaela Radulescu, esti penibila!

Nu am scris in viata mea o scrisoare publica, dar tie, draga Mihaela Radulescu, dupa prima editie de la Romanii au talent, simt sa iti scriu una. Una pe care sper sa o citesti! Stiu ca e cam nasol ca eu, un nimeni,  sa iti spun ca esti penibila. Dar o fac! Uneori, noi, astia mai mici si mai neinsemnati, mai spunem si lucruri traznite, dar care au destul de mult sens! Esti penibila!

Inteleg! Ai 45 de ani, ai fost nevoita sa iti pui silicoane pentru ca sanii ti s-au lasat, cu fiecare zi care trece iti mai apare un rid pe fata si probabil ca treci printr-o criza destul de naspa. Dar asta nu iti da dreptul sa actionezi si sa vorbesti asa cum o faci. Esti penibila!

O doamna de varsta ta poate avea extraordinar de mult farmec daca este bine crescuta si stie sa se comporte cu diplomatie. Sunt atatea exemple de femei celebre, care au aproximativ varsta ta si care sunt superbe. Tu esti doar o femeie care se simte batrana, cu sanii pe afara si cu vocea prea ridicata. Esti penibila!

In disperarea ta, te-ai simtit amenintata de doua fete blonde, de 14 ani, dansatoare. Ai simtit nevoia sa scuipi veninul din tine si sa o umilesti in fata unei tari intregi pe una dintre ele, zicandu-i ca pana la etapa următoare trebuie sa slăbească cel puțin 5 kilograme, pentru ca este prea grasa pentru pasiunea pe care o are. Nu ai felicitat-o pentru moment, deși ai trecut-o în etapa următoare, ci doar ai desființat-o într-un mod agresiv și grosolan. Rușine! Esti penibila!

Si pentru ca nu era de ajuns, trebuia sa te dai si mai mult in spectacol si sa il pupi pe scena pe unul dintre participantii la acest show. Stim deja, draga Mihaela cat de mult iti place… sa fii adorata, ca sa nu zic altceva. E cumva firesc ca atunci cand te simti batrana (pentru ca nu esti chiar atat de batrana, tu doar te simti), sa vrei sa fii adorata de toti barbatii din jurul tau. Dar serios acum, nu era nevoie sa faci asta intr-un show de acest gen, difuzat la o ora la care se uita si copii. Esti penibila!

Cu stima,
o tipa tanara, careia nu poti sa ii zici ca este grasa! 

644 de gânduri despre “Draga Mihaela Radulescu, esti penibila!

  1. Este ateu :))) Asta e suparator 🙂 Este pusa acolo pt. show. Daca este sa fie cineva din juriu Bau Bau , ea este ….si va fi….pt ca ii sta bine in rol.Este mahalagioaca suprema…..nu garantez ca este ,dar cert este ca poate sa te faca sa juri ca este.E OK pt emisiune..ea a dat atat interes emisiunii….au comentat persoane care au spus ca nu se uita niciodata la TV 🙂

    • As fi curios de un comment al cuiva care a fost atunci in sala….când fatuca aia de 14 ani a fost jignita la preselectii.Fatuca este OK in ceea ce face.100% shanse ca 5 kg in minus sa o faca superba.
      Daca unui sot ii este frica sa ii spuna sotiei sa dea 50-75-100 kg jos ,isi merita soarta.Trebuia sa ii spuna când avea in plus 5-10 kg.Cineva trebuie sa iti spuna atunci când te ajuta si e usor sa te recuperezi ! Dar e cretina ideea ca daca ii spui cuiva ca e gras il jignesti .Cert este ca doar cineva care chiar tine la tine iti poate spune.

      • Nu e vorba că e cretină ideea să îi spui cuiva să slăbească. Este vorba despre modul cum i-o spui. Putea, bine merci, dacă era așa important pentru ea să spună asta, să meargă după, în culise, și să îi spună fetei delicat, fără să o vadă toată țara. Adolescneții sunt sensibili la vârsta asta, și așa corpul lor trece prin schimbări..
        MR a vrut să șocheze și a făcut-o pe spinarea fetei ăleia… Dar da, tot internetul vorbește despre ea acum. Bănuiesc că și-a atins scopul…

      • Tu nu ai NICIUN DREPT(nici tu,nici Răduleasca,nici oricine altcineva) sa spui cuiva ce sa facă cu corpul lui/ei. Dacă avea nevoie de un astfel de commentariu, din partea unui doctor, într-un cadru privat, era acceptabil. Însă ce a făcut această hoasca, sa spui unui COPIL ca trebuie sa slăbească, în fața unei întregi tari… E UN ABUZ. chestia asta poate traumatiza copilul pana la cazuri extreme. Oamenii ca tine și Răduleasca sunt motivul pentru care alții suferă. Dacă nevastă-ta îți zice sa dai burtoiul jos și sa nu mai bei atâta bere nu te ai simți jignit? Mănânci mult cacat. Nu TREBUIE sa îți spună nimeni cum ar trebui sa arate CORPUL TĂU. Încuiații ca tine și Răduleasca sunt LEPRELE societății asta. Mentalitatea ta e cancer și ciuma pentru umanitate,oamenii ca tine creează standardele imposibile, tu ești parte din vinovații pentru toate persoanele moarte din cauza tulburărilor alimentare și o parte din cele mentale. Ești părtaș și sper sa îți primești pedeapsa?
        Ps: dacă nu înțelegi ce am zis,imaginează-ți-o pe fiica ta,la 40 de kile,pe patul de spital,pe moarte, pentru ca nu a mâncat jumătate de an mai nimic, ca „a trebuit sa ii spună cineva ca 60 de kile era prea mult ”
        JIGODIE!!

  2. Daca-mi permiteti, se scrie „Ești penibil-ă!” Nu de alta dar sa inteleaga si madam Rădulescu de ce vorbim noi aici.

  3. Am intrat aici purtat din kk in kkt in kkkt si aici . Voiam sa comentez si legat de sfarsitul articolului tau …”Cu stima,
    o tipa tanara, careia nu poti sa ii zici ca este grasa!”
    Am fost inspirat si am dat sus pe „Despre”….

    Superba idee.
    Esti o fiinta suparator de inteligenta si frumoasa.

    De ce cele 5kg in + vazute de Mihaela acolo sunt o problema ?Daca ii scria un biletel sau daca ii spunea personal era = cu ce probabil iau spus si antrenorii-parintii-prietenii adevarati-sora si oglinda.Doar o faza in genul asteia are sansa sa o ajute
    .

    • … sa o ajute sau sa aiba un impact asa de mare incat sa ajunga la anorexie. Si sa nu uitam cate fete si-au distrus viata, sau chiar si-au pierdut viata din aceasta cauza. Nu cred ca era locul si felul potrivit pentru asemenea cuvinte.
      Si nu poti sa fi toata plasticata si sa faci comentarii asupra naturaletii. Este josnic, este imoral.
      Dezgust total la atitudinea si vorbele Mihaelei Radulescu.

  4. Cand am vazut-o pe ecran pt prima data (acum multi ani) pe aceasta MAHALAGIOAICA de Dorobanti ..cu totii … desi o priveam cu sictir ..am tolerat-o …Acum insa e prea departe, prea sus …iar de acolo de sus …cazatura e si mai mare 😀

  5. Adriana Şandru, cred că ai şi tu o mulţime de frustrări, atata timp cât ai simţit să scrii despre Mihaela Rădulescu, însă nu am sa să-i sar in apărare, doar am să te intreb cum arată/arăta mama ta la 44 ani, vârsta Mihaelei??? Faptul că şi a pus silicon nu înseamna că este penibilă, faptul că şi-a permis să spună unei domnişoare să slăbească 5 kg este o dovadă că îî pasă, că se implică….nu există dansatoare grase….din frustrare imediat scieţi despre persoane care nu merită…..

    • Dar nici cand s-a apucat sa ii linga degetul dansatoarei sau cand l-a sarutat pe gura pe baiat nu a fost penibila? Nu cred ca ai inteles exact, cele doua fete faceau gimnastica (SI CHIAR FOARTE BINE!), nu erau dansatoare, nu candidau la un concurs de miss si chiar NU trebuia raduleasca sa spuna de fata cu toata sala ce a spus!

    • Si apropo, mama la 60 ani arata la fel de bine ca parasuta asta, doar ca munceste la tara si nu umbla in chiloti si sutien sa o vada lumea, nu si a pus botox si tzatze si nu are bani de la infractori sa traiasca in monaco! sa iti fie rusine ca ai pus asemenea intrebare!

    • Subscriu 🙂
      DOAR cand iti PASA, ii spui unui om ce CREZI tu ca ar trebui sa faca…din moment ce a si trimis-o mai departe…dar nah…

      • A trimis-o mai departe,ca sa nu creada lumea ca ar avea ceva cu ea,nu neaparat pt ca i-a vrut binele! daca-i vroia binele nu facea comentarii in public referitor la kg fetei,mai ales cand ea nu mai are nimic natural in ea,nici macar spiritul de fair-play!Acea fata e tanara,are timp sa slabeasca si sa se ingrase de cate ori vrea,important era ceea ce facea,nu cum arata! Lucru cu care madam Radulescu,nu se poate lauda,cam cu nimic,in general! Pt ca nimeni nu s-a nascut perfect,iar aceasta RADULEASCA-care nu a facut nimic notabil in viata ei,era cea mai putin indicata in a aduce critici cuiva,atat timp cat nu-i nici cantareata,nici balerina,nici dansatoare profesionista,in absolut nimic!Parintii acelui copil-ca e inca un copil,lucru de care nu s-a tinut cont,la ora de critici-ar putea reclama-o in justitie si cere despagubiri pt daune morale aduse fiicei lor de aceasta tentativa de….”vedeta”!

    • o sustin pe Adriana Şandru.
      Diana nu e cazul sa-i iei apararea Mihaelei…..chiar nu se merita pentru ceea ce a facut.
      Sincer, cand i-am vazut figurile mi-a venit sa schimb canalul tv, desi imi place acest show, dar fara Mihaela in juriu ar fi ideal.

      • Si eu sunt de aceeasi parere! Fara Raduleascaaaaaaaa! Era mult mai amuzant Mihai Petre. Mai veneau fetele sa ii mai cante o data cu maciuca lui Mihai si era distractie. Acum cu mahalagioaica asta nici nu ma mai uit la emisiune. Mi-e sila de ea.

    • Subscriu.

      Aceasta domnișoară, Adriana Şandru nu dă dovadă decât de ipocrizie atât timp cât o numește pe Mihaela penibilă dar ea se comportă mai rușinos decât cea sus amintită, prin a ataca alegerile acesteia în legătură cu aspectul fizic (ex. implanturi) sau prin a menționa vârsta ei de mai multe ori decât era necesar în acest context.

      E un fel de „râde ciob de oală spartă” situație, din păcate…

    • ma bucur ca mama mea arata fosarte bine la 44 de ani, nu perfecta dar f bine…fara silicoane, fara operatii estetice, fara botox…e o femeie care a muncit pe branci , a muncit clipa de clipa, nu a fost intretinuta si ma bucur ca nu o vad cu tatele prin faina, pt ca ar fi penibila….iar coana mita din spectacolul cu pricina arata asa datorita operatiilor nu datorita faptului ca a slabit c u ajutorul sportului, acolo e doar multa chirurgie si regie…si nu faptul ca a spus ceva unui copil ci felul in care a facut-o ma face sa o dispretuiesc

    • @Diana Daca vorbea de frumusețe vreuna fara silicon, botox si kilometri de ștremelegi in ea, mai ziceam ca ai dreptate, dar asa…duca-se pe pustii de japita.

  6. Va avea succes cu adevarat , daca va slabi. Ca asa este in gimnastica , dans , sport etc. Daca nu vrea , poate sa se duca sa joace sah . Mihaela a vrut sa o ajute .

  7. O astfel de caricatura umana,un astfel de monument de nesimtire si fariseism ,nu merita bagat in seama!Aceasta persoana oribila aceasta reprezinta tot ce este mai abject la o femeie!

  8. Mai fata, as vrea sa te vad si pe tine la 45 de ani, aratind ca Mihaela, eu, sincer, o admir, este al dracului de greu sa arati asa
    Daca si a pus silicoane, a facut o pentru ca , nu avea sinii mari si probabil, era complexata sau, lipsea ceva
    La ce isi fac pustoicele in ziua de astazi, nu mai trebuie sa comentam pe cineva de 45 de ani
    Deci, eu percep comentariile acestea ca fiind rautate sau ignoranta, nu ai putut vedea dincolo de show…
    Si, eu am muuuult peste greutatea ideala, nu m am simtit lezata , chiar si indirect, de comentariile vis a vis de fetitele acelea
    Bine le a zis, chiar nu este normal , adolescent fiind, sa arati asa, cel putin una dintre ele, este binisor obeza, sigur nu este doar supraponderala
    Si daca a facut o asa de abrupt, asta este stilul ei, ar fi bine ca lumea asta sa fie mai putin ipocrita si mai mult sincera si directa, poate nu am mai trai in asa minciuna
    Deci, ” tipa tinara”, nu stiu daca ai copii, fa i, ajungi la 45 de ani si mai vedem
    Until then, incearca sa vezi dincolo de aparente, inseala de cele mai multe ori…

    • ești incredibil de proasta. defapt, nu ma mira, o admiri pe Răduleasca. mi e sila sa ma apuc sa scriu despre genurile de corpuri, despre mentalități,și altele, ca nu am cu cine.
      PS: dacă obez înseamnă că trebuie să dai jos 5kile,din punctul tău de vedere… ești la fel de penibila ca Răduleasca

    • @andreea Mai pune mina pe carte inainte sa mai intri pe forumuri. Si cind zic asta nu ma refer doar la gramatica…

  9. ,,Jurnalist-o” a fost voit, am precizat in paranteza ca sa se prinda lumea, da vad ca nu s-a prins. E o aluzie finuta la alta ,, jurnalista”, cea de la One. Pentru ,,i” lipsa de la sa fii jurnalist” imi cer scuze, imi asum greseala si multumesc pentru atentionare.
    Ceea ce nu am sesizat nici eu si nici alta lume este strigatul studentei la jurnalistica referitor la faptul ca Mihaela este batrana sau s-ar simti batrana, ca are riduri etc.
    Sa ne gandim putin cat de GRAVA este atitudinea respectiva. Inseamna ca batranii nu ar mai avea voie sa traiasca, sa apara la televizor, sa aiba opinii . Adica sunt fosile? Sa se ingroape singuri? Sa se ascunda undeva? Aici nu mai este vorba despre Raduleasca, este vorba despre descriminare. Fie ca ai 1000 de ani si de-abia te misti, ai dreptul la opinii. In fata asta zace un posibil Hitler, asadar sa ucidem batranii, asta e atitudinea jurnalistei.
    O sa ziceti, sigur, dar Mihaela are voie sa ii spuna fetei ca e grasa? In circumstantele in care este membru al unui juriu si persoana respectiva este evaluata, are voie. Daca o elimina din concurs sau ii dadea un punctaj mic fara nici o justificare, apareau indoieli.

  10. Apoi vezi tu, cine minte? Raduleasca tocmai face valuri precum ca „ea joaca un rol in emisiune, de bad guy”, adicatelea sa fie mereu pe invers…Atunci cum se explica faptul ca S-A CERTAT CU ANDRA IN CULISE, precum ca Andra i-a facut observatii impertinente divei??? Cher-Mihaela o da cotita cum vor muschii ei! Intai se cearta cu Andra in culise, apoi, dupa doua zile in care a fost facuta PRAF de romanii cu talent, Cher-Mihaela revine cu explicatia ieftina: „eu joc un rol, am ridicat audienta. Va multumesc pentru pareri! Regret ca nu-mi pot aduce plodul in tara!”…IACA, CEVA NU SE LEAGA in tot acest filmulet de evenimente! Cher-Mihaela, daca nu-ti pasa de pareri, de ce urlasi, draga , la Andra ca te contracareaza pe tine, o profesionista?? Si, daca iti pasa de plod, DE CE TE EXPUI CA O TARFA DE PE CENTURA in tot soiul de meschinarii? Tu te-ai gandit macar un minut ce simte baiatul tau cand colegii lui se masturbeaza langa pozele tale???Baietii nu au nevoie de fime porno: te au pe tine in emisiunea: „Romanii au talent – Raduleasca NU”.

  11. […] Nu mă uit la emisiunile din categoria “românii au talent”, dar asta nu înseamnă că nu știu ce se întâmplă pe acolo. De exemplu, am înțeles că Mihaela Rădulescu, acest cougar autohton a primit un rol în juriul emisiunii respective de pe Pro TV.  Din păcate, cred că-l simpatizează cam mult pe Simon Cowell, că prea vrea să-i calce pe urme. În primul episod al emisiunii, s-a gândit să-și ia rolul de persoană antipatică în serios și i-a spus unei concurente că e grasă și că trebuie să slăbească 5 kilograme, altfel nu va trece mai departe. Chestia asta a dus la un val de reacții negative, cea mai importantă fiind o scrisoare deschisă. […]

  12. Adriana, apreciez ca ai reactionat si ca ai dat o replica gestului ei. Multi dintre noi am fost dezgustati de atitudinea ei.
    Eu, personal, o sa renunt sa ma mai uit la emisiune, daca se persista cu astfel de lucruri.
    Pana la urma audienta o facem noi! (si se pare ca asta e ceea ce conteaza pentru ei – audienta)

    Mi-a placut mereu genul asta de emisiune „Romanii au talent”, „Vocea Romaniei”, tocmai pentru ca ne faceau sa ne simtim mandri de tara in care suntem, pentru ca juriul era echilibrat si membrii lui aveau bun simt.

    In acest moment am doar un gust amar in urma primei emisiunei si nu m-am hotarat daca o sa ma mai uit la urmatoarele.

  13. ComEntati multi care va ascundeti in spatele scrisului.daca ati vedea-o in realitate pe mihaela cum arata na-ti mai vb .santeti niste panarami si asta va spun fara a o cunoaste personal dar am vazuto de aproape.

    • Nicule, înainte să jignești un om, învață să scrii corect. Și tine minte: una e să fii prost, alta e să te fălești cu asta!

  14. @ Adriana @
    In RO dispar oamenii de valoare.
    In 2 saptamani s-au prapadit oameni care au lasat in urma o mostenire colosala
    * George Motoi
    * Dumitru Rucareanu
    * Eusebiu Stefanescu
    * Marcel Dragomir
    Oameni la care am fost spectatori la creatia lor,la ideile lor,la sentimentele lor caci in TOT ce au facut au pus SUFLET.
    Din pacate pleiada celor ce s-au dus e din ce in ce mai mare

    Ce apare in locul lor?
    Nonvalori,creiere goale puse sa umple un ecran TV sau o pagina mizerabila de revista de 2 bani.
    Ei sunt „valorile”….si iata ce promoveaza si ne arata: casatorii destramate,copii impartiti intre mama si tata,aventuri cu persoane dubioase,sani si buze umflate „cu pompa”,fese aranjate,picioare lucrate.
    Ei sunt cei care ne dau sfaturi cum sa traim,cum sa mancam,cum sa ne imbracam,cum sa facem bani NEMUNCITI,ei sunt „vedetele” care participa la fel de fel de bairamuri si sunt mari filantropi.

    Ne aflam in Postul Mare al Invierii Domnului Iisus Hristos si ma intreb ce ar zice vazand astfel de…”oameni”,ca tot a fost ieri Ziua CRUCII.

    Eu cred ca ar spune asa:
    „Zis-a Hristos ucenicilor Sai:
    Cel ce nu-si ia crucea si nu-Mi urmeaza Mie nu este vrednic de Mine.Cine tine la sufletul sau il va pierde iar cine va pierde sufletul pentru Mine acela il va gasi.Cine va primeste pe voi pe Mine Ma primeste si cine Ma primeste pe Mine primeste pe cel ce M-a trimis pe Mine.Cine primeste prooroc in nume de prooroc plata de prooroc va lua iar cine primeste un drept in nume de drept rasplata dreptului va lua.Si cel ce va da de baut unuia dintre acestia mai mici numai un pahar cu apa rece in nume de ucenic adevarat va graiesc voua…nu va pierde plata sa” (Evanghelia dupa Matei Cap 10 versetele de la 38 la 42)”.

    Tu te-ntreaba si socoate (cel ce citeste aceste randuri si gandeste) CINE isi duce crucea si CINE se leapada de ea.
    Mai devreme sau mai tarziu CU TOTII vom fi judecati pentru faptele si gandurile noastre.
    Sa ne rugam asadar pentru dusmanii vostri.

    Va indemn sa auziti si sa ganditi cu mare atentie,mai ales cea din ziua de 13.03.2015
    http://www.radiotrinitas.ro/toate/evanghelia-zilei/

    Sf Apostol Pavel spune „Cuvantul Crucii ptr cel ce piere este nebunie”.

  15. Va felicit pentru faptul ca ati luat atitudine! Bravo!

    Nu cred ca gestul „doamnei” Radulescu a fost dictat de sentimente bune.

    A fost un gest dezgustator, o jignire in public a unui copil talentat si harnic.

    Probabil un complex de inferioritate a determinat-o sa-si contrabalanseze votul, crezand ca altfel va fi asociata cu o persoana care dupa parerea ei nu se incadreaza in standardele societatii. (Depinde de care parte a societatii iti pasa mai mult.)

    Oricum, a mai avut cel putin inca 2 gesturi deplasate, asa ca putem considera ca acestea o caracterizeaza.

    (As fi luat si eu atitudine, daca blogul meu ar fi avut un alt specific. Oricum, nu ar fi fost citit la Bucuresti.)

  16. Daca va uitati pe profilul ei…veti vedea ca a mai facut o grava greseala..se pare ca scriitoarea nu stie sa conjuge verbul a vrea…a scris „copila vroia” in conditiile in care forma „vroia ” nu exista!!!

  17. Decat o siliconata ieftina, mahalagioaca ordinara si idioata, zau, prefer o plinuta cu sarm, charisma si bun simt. Va spune asta un barbat care niciodata nu a alergat dupa kiligramele suplimentare.. Si totusi, spre surprinderea multora, libidoul nostru…”mai cunoaste si carte”, sa nu zic altceva.
    Ca si parere, cand ataci si demoralizezi pe cineva in public, probabil se justifica cand acel cineva, prin natura gesturilor afisate, chiar merita umilirea ( genul jigodiei din juriu ). Nu se aplica absolut deloc pt indivizii a caror singura vina pe care o au, e ca nu se ridica la nivel pornografic. Ma lasi…

  18. Draga Adriana, iata cate mesaje ai primit pentru acest subiect! Bravo, ai reusit sa atragi oamenii! Eu nu am vazut faza in care Mihaela Radulescu ii spune adolescentei ca trebuie sa slabeasca 5 kg, prin urmare nu pot sa comentez ceea ce nu am vazut. Este interesant sa vedem cum toata lumea sare sa comenteze pe o pagina pentru un lucru atat de putin important. Eu cred ca atunci cand apari pe scena, orice ai face, trebuie sa-ti asumi rezultatul, printre altele si niste posibile comentarii care probabil nu iti plac. Daca acea fetita ar fi fost deranjata, poate ca ar fi avut o replica. Poate ca acea fetita nu a luat in tragic acea observatie pe care a facut-o Mihaela Radulescu. In ceea ce priveste comentariile despre corectiile pe care si le-a facut Mihaela Radulescu, sunt rautacioase, as putea spune, cu riscul de a-i supara pe cei care o denigreaza ca urmare a articolului tau. Stim cu totii ca in show bizz tot ceea ce conteaza este audienta si rating-ul, Mihaela Radulescu indeplineste o sarcina pentru care a fost platita. De ce sa ne legam de trecutul ei, de felul in care arata, de faptul ca si-a pus silicoane, ca si-a facut niste operatii estetice? Nu cred ca e un pacat sau un lucru rau. Tine doar de faptul ca in zona in care ea activeaza, trebuie sa ai un corp perfect si sa faci tot posibilul sa arati bine. Ea oricum a aratat bine mereu, face sport, e o tipa activa, este inteligenta si a stiut sa-si foloseasca oportunitatile. Cand scriem ceva, mai ales ca journalist, trebuie sa nu jignim, sa nu fim subiectivi, ci trebuie sa ne referim strict la subiectul pe care il prezentam, in termini cat mai clari, obiectivi, fara sa jignim. Sa luam atitudine, da, este un lucru pozitiv si frumos, dar felul in care luam atitudine conteaza si arata ca dorim sa subliniem ceva, nu sa denigram pe cineva. Mihaela Radulescu si-a asumat tot si nu cred ca trebuie sa ne explice noua tuturor de ce a facut tot ce a facut sau ce va face. Trebuie sa incetam sa mai punem etichete oamenilor pana nu ii cunoastem sau sa ii judecam dupa aparente (silicoane, botox, nr. operatiilor estetice), asta daca vrem sa fim credibili. Si inainte sa postam ceva, trebuie sa ne asiguram ca stapanim gramatica limbii romane.

  19. Cata rautate-incredibil!Mai suntem si in post!Poate fata in cauza o sa-i multumeasca-numai asa isi va da seama ca trebuie sa o ambitioneze sfatul dat-nu poti aparea pe sticla cu suncile pe tine-si la o varsta frageda!Nu gasesc ca a gresit atat de mult Mihaela-are o varsta si vede altfel lucrurile-adica corect!In rest la toata lumea ganduri mai bune-numai bunul Dumnezeu stie ce face cu noi dupa faptele noastre-Doamne ajuta!

  20. Superficialitatea, autosuficienţa, aroganţa, impertinenţa, frivolitatea nu sunt calităţi. Să îi explice cineva Mihaelei Rădulescu că nu e un model demn de urmat cum îşi imaginează. E doar o femeie insipidă care ,,prin nu ştiu ce metode” a ajuns cunoscută. Din moment ce nu activează în vreun domeniu artistic nu are cum să jurizeze un astfel de concurs. De asemenea, explicaţile fanilor acestei ,,dive” cât de penibili sunt! Eu mă dau bătută…

    • Subscriu! se crede vedeta si nimeni nu stie de ce! Nu-i artista de nici o ramura a celei 7 arte,nu e cunoscuta sa fi facut ceva anume in viata ei pe plan profesional pt a aparea la TV,unicul merit cunoscut e desfacerea picioarelor in fata celor care o pot impulsa in vreun fel si a continua in palestra! Sincer provoaca greata,cu atat mai mult cu varsta pe care o are! Asta explica gelozia si rautatea pe care o arata tinerelor talente! Ma intreb daca ei i-ar fi placut sa-i umileasca cineva fiul asa cum a facut-o ea cu acea fetita!!

  21. Sigur ca da, ar trebui sa traim ca in lumea satului, te casatoresti si indiferent ce iti face sotul nu il parasesti ca trebuie sa ai casa ta. Ai bifat, ai casa ta, nu o parasesti cu nici un pret. Poate sa te omoare in bataie, stai acolo ca sa nu te judece lumea. Iata de ce stirile de la ora 5 au subiecte. Pana ce noi, femeile nu schimbam mentalitatile societatii, tot asa o vom duce. Barbatii vor crede ca au dreptul sa faca orice. Probabil ca este si vina noastra pentru ca ii lasam.
    Revenind la Mihaela, a fost la casa ei. Ultima ei casnicie a durat destul de mult. A fost inselata de mai multe ori si a plecat pana la urma. Si nu o poti acuza ca s-au terminat banii sotului si asta a fost motivul pentru ca nu e asa.

  22. IN primul rand „tipa tanara” care a scris articolul, de ce nu are curaj sa-si dea numele? ca sa stiu si eu cui ma adresez:.
    fata draga, tare in clanta, ce rau ti-a facut tie Mihaela Radulescu cand l-a pupat pe tanarul acela? este exclusiv treaba ei cu cine se saruta atata timp cat nu face rau la oameni.
    ca s-a dat in spectacol, sunt de acord, asta a si fost intentia , asta i s-a si cerut :sa creasca audienta
    Tu est o fata care nu vede dincolo de aparente, incapabila sa analizeze si sa fie obiectiva. si stii de ce?
    pt ca(desigur) crapa invidia in tine deoarece M.R e smechera ,traieste la Monaco si si-o trage cu cine are chef
    ha =ha
    suntem o natie cu multi invidiosi (prosti) pam pam
    .

    • Din partea mea, pe linga pupat, putea să i-o si sugă in direct, dar nu la o ora cind se uita si copiii la tv. Iar acolo nu ea era personajul principal, dar deh, mai e cite cineva care iese din porumb si se cacarisește in drum…

    • mna vero…te-ai bagat si tu ca musca-n curu calului…care lucru nu inseamna neaparat ca tu,proasta suprema e necesar sa cataloghezi o natie si nush daca observi ca forumul reda pareri personale pro si contra…ia apuca-te si numara,vezi care predomina…tre ca esti indoctrinata rau de tot de ce se intampla prin televizoare de ti-a sarit mushtarelul in halul asta incat tii neaparat sa stii cui i te adresezi,oare n-ai altceva mai bun de facut?…nu ma mir ca n-ai priceput esenta articolului,doar esti suprema!

  23. Cred ca au trecut 5 zile de cand tot aici esti.
    Acelasi subiect.
    Esti plina de ura, chemi CNA-ul si se vede clar, ca vrei sa iei si tu ceva celebritate de pe urma unui scandal.
    Ai zis, toata lumea a inteles, si opreste-te !
    Era suficient o parere, deja cand chemi CNA-ul eu citesc in tine un om RAU. Facem pariu c-o sa o primesti inapoi ? „Esti PENIBILA” .
    In afara de a critica pe cineva, TU personal, cam cu ce te ocupi ? Ce faci efectiv ?
    Asta as vrea eu sa vad.

    • Vali, eu am scris pentru a rezolva ceva! Nu doar de dragul de a scrie. Pentru ca Mihaela refuza sa ii ceara scuze fetei, si pentru ca si Pro-ul are o parte din vina, trebuie amendat. Ce s-a intamplat vineri, nu trebuie sa se mai intample!

      • Adriana, ai dreptate, sa stii ca multe comentarii in care ti se da dreptate au fost cenzurate …

      • Felicitari pentru implicare!Parintii minorei sunt obligati sa actioneze in instanta,atat PRO cat si pe DIVA(unica si mirifica..)Nu se pot aprecia urmarile unei asemenea traume:admonestare publica!………sper sa finalizezi si sa dai un exemplu usturator.Succes!

      • Sant de-acord cu tine! Ai dreptate! Eu cred,inclusiv ca ar trebui data in judecata RADULEASCA pt daune psihice aduse unei minore!

  24. inca se poarta cenzura mai ceva ca la comunisti.., nu va place sa apara aici cuvantul c**va penala? este realitatea pentru nontalentul Mihaela Radulescu….

  25. Fara suparare, dar imi e dor de Mihai. Emisiunea era mai simpatica cu el decat cu penibila asta :(. probabil vrea sa faca rating, poate asa i se spune sa se poarte ca sa atraga publicul, dar nu prea prinde 😦

  26. are un talent sa se faca de ras Mihaela asta!cereti pustoaicelor de 20 si de ani decenta si la o femeie de 46 de ani anul acesta o scuzati din orice poziltie!!nu dau nume sa nu ajunga in gura tutror badaranilor

  27. N-o să comentez la adresa Mihaelei, pentru că n-are rost să-i mai aduc nişte faimă… dar aş vrea să-ţi spun că ai mare dreptate în ceea ce ai scris în scrisoare!

  28. […] stiu eu, insa, cu certitudine, este ca bloggerii au descoperit de curand aceasta notiune. Adriana Sandru a deschis balul, cu celebra ei scrisoare deschisa adresata Mihaelei Radulescu. Imediat dupa, in […]

  29. Mihaela Tiganu are ceva sustinatori! Osanalele aduse „reportajelor” ei din Afganistan, sunt o adevarata desfatare sa le citesti. La plural… ca da mai bine la CV! Dupa razboi…. vine pacea si viteazul:))! Draga Doamne, e inteligenta, isi asuma… Ti se face greata nu alta. Nu de mult, aproape cu lacrimi in ochi, il ierta pe, deja celebrul „criminal talentat” de la Pro TV! Unul care „tainuise” o crima, ce a plecat de nebun, neinsotit, fara niciun aviz, din inchisoare si a ajuns pe platourile de filmare, fara acordul producatorului! Aplaudat, adulat, si iertat de catre domnisoara Tiganu, in timp ce mama victimei probabil ca isi smulgea parul din cap! Am vazut cum si-a asumat, caricatura asta umana ..greseala! Se si pricepe la dans, limba romana e mai greu de stapanit pentru dansa: „Ai inceput prost… de la inceput”, isi lanseaza ea… la modul „eminescian” crtitica! Bine ca nu de la sfarsit…. Spontaneitatea Voastra! In democratie, Mihaela Tiganu are dreptul sa faca ce vrea in masura in care si autoarea acestui blog are dreptul sa scrie ce doreste. Dupa fapta .. maciuci si consecinte! Hilar mai este si acest motto prostatic:”Da tu ce-ai facut ma … de o critici pe Radulescu?” Raspuns, te scuip si iti spun ca nu ploua!

  30. La fel de toapa si fara discernamant caZavoranca. Doua penibile „foste”, si „ex”…care isi dau seama ca sunt ratate. MR…pune ti silicoane duble si nu mai purta bluze…Cam asta esti de fapt.

Lasă un comentariu